Leki Cressida FX Carbon AS 65220591

Kód: 74024 Produktové číslo: 4028173262519
Dámské trekové hole té nejvyšší třídy.
Výrobce: Leki
Produkt již není v prodeji
Leki Cressida FX Carbon AS 65220591

Dámské trekové hole té nejvyšší třídy.

Trekové hole Cressida FX Carbon AS značky Leki jsou odolné vůči otřesům, a proto nabízí na horách plnou oporu. Nejnovější generace rukojetí speciálně upravených pro trekking byla opět optimalizována detailně vylepšena po všech stránkách. Hole vyrobené z kombinace karbonu a hliníku jsou vybaveny novou rukojetí Aergon Air Compact, která je o 12% kratším, díky čemuž je přizpůsobena menším rukám. Rukojeť má zároveň pogumovanou hlavu pro maximální přilnavost a pohodlný úchop, zatímco skloněný úhel pomáhá zabezpečit vaše zápěstí.  Dynamický systém odpružení DSS pohlcuje vibrace, snižuje nárazové síly až o 40% a ulevují tak vašim kloubům i svalům. Speciální technologie dutin umožňuje kombinovat lehkou konstrukci s velkými, opěrnými plochami, jež reagují na všechny ergonomické požadavky Vaší ruky. Skládací systém ELD umožňuje rychlé rozložení a složení skládacích pouhým stiskem tlačítka. Díky systému uzamykání Speed Lock 2 Plus lze hole ve vteřině nastavit v rozmezí 100 až 120 cm.   Talířek Trekking 2.0 poskytuje ochranu před zapadnutím do sněhu a bláta, lze ho snadno vyměnit rukou a společně s robustním hrotem DSS Tip je zajištěna dokonalá stabilita v každém terénu.

  • pohodlná rukojeť Aergon Air Compact
  • poutko s bezpečnostní pojistkou
  • tlumící systém DSS
  • pogumovaná hlava
  • systém nastavení Speed Lock 2 Plus
  • skládací systém ELD
  • talířek Trekking 2.0
  • materiál: karbon PRC, hliník HTS

AERGON AIR Aergon Air v sobě spojuje lehkost a stabilitu. Její ergonomický tvar je zárukou maximálního pohodlí, kompletně pogumovaná úchopová hlava zase absolutní kontroly.

LOCK SECURITY STRAP 4.0 (SKIN) Nastavitelné poutko s bezpečnostní pojistkou. Je ultralehké, velice prodyšné a nabízí maximální pohodlí při nošení.

PRODLOUŽENÁ RUKOJEŤ Prodloužení rukojeti pro jednoduché uchopení v prudce svažitém terénu nebo v traverzech.

KOMBINACE KARBONU A HLINÍKU Perfektní pružnost a zároveň parádní odolnost při relativně nízké váze. To nejlepší z obou táborů.

EXTERNAL LOCKING DEVICE / ELD Systém ELD umožňuje rychlé rozložení a složení skládacích holí stiskem tlačítka. Speciální konstrukce v okolí uvolňovacího tlačítka zajišťuje větší míru stability.

DYNAMIC SUSPENSION SYSTEM (DSS) Systém odpružení, který významně chrání vaše svaly, klouby a vazy.

TREKKING BASKET 2.0 Kompaktní trekingový talířek. Chrání před zapadnutím do sněhu a bláta a lze ho snadno vyměnit rukou.

FLEX TIP SHORT Robustní hrot, který je zárukou bodově přesného nasazení hole a dokonalé stability v téměř každém terénu.

SKLÁDACÍ TAŠKA NA HOLE Praktická, lehká taška k uložení skládacích holí.

Specifikace
Počet částí 5
Průměr hole 18|16|14|14|14 mm
Materiál hole Hliník (HTS 6.5), karbon PRC (100%)
Materiál spodního dílu Hliník (HTS 6.5)
Materiál horního dílu Karbon Pure (100%)
Aretační systém Speed Lock 2+
Grip (rukojeť) Aergon Air Compact, prodloužená rukojeť (korek)
Hrot DSS Tip
Délka hole 100 - 120 cm
Rozměry po složení 40 cm
Hmotnost jedné hole 258,000000 g
Odpružení Ano
Dostupnostní hlídací pes

Rádi vás budeme informovat o naskladnění produktu.

captchaZobrazit jiný kód

  Newsletter

Přihlaště se k odběru novinek a budte vždy v obraze o novinkách a akcích!